BIKBOK BEGÄR



Några saker som jag gärna hade haft från Bikbok just nu. Älskar allt på bilden.

Har trånat efter den perfekta stickade tröjan så länge och nu har jag kanske hittat den, måste se hur den ser ut på bara. Jag kan aldrig få nog av örhängengen och de i collaget är helt perfekta. Bokstavligen älskar de.  En 50-lapp är ju inte särkilt mycket heller. Den puderrosa halsduken hade inte varit helt fel heller, funderar på att sticka en egen annars. Collagetröjan ser helt underbart mysig ut också och jeansen är sådär perfekta ljusa. GE MIG.

LITE PYSSEL




Kolla vad jag hittade! Tror att de är köpta på Panduro Hobby för längesen, ni vet sådant där "gör smycken"-kit, men måste ha glömt bort de. Satte fast de med limpistol. Allting kul med nya ringar. Stora är de också vilket är ett plus, så jag är nöjd!

17.09



Lite fjortisvarning på bilderna, haha! Jag just nu i alla fall. Tar bilderna i brist på annat.

Ville bara säga hej innan jag sticker iväg. Pluggat framtills nu, mindre roligt. Måste dra nu. Puss på er.

NYTT I SMYCKESAMLINGEN



Ring, 100 kr från Mikaelimarknad.


MÅNDAGENS


Jeansskjorta Gina Tricot, leopardleggings JC, ring marknad och örhängen Kappahl.

Nu måste jag rusa iväg till skolan. Puss!

IDAG HAR JAG PÅ MIG DET HÄR



Skjorta Gina Tricot, leggins H&M:s barnavdelning, halsduk JC, rosettring Glitter, väska Vera Moda och converse.

Sitter hemma hos Emma nu med Linnéa och Emma. Snart bär det av till Mikaelimarknad, kulkul! Hoppas ni får en trevlig kväll, puss.


DEN PERFEKTA HÖSTJACKAN


1. Lindex, 399 kr. 2. Lindex, 399 kr. 3. Bikbok, 499 kr. 4. Lindex, 799 kr. 5. Topshop, cirka 1000 kr.
6. Topshop, cirka 600  kr. 7. Monki, 600 kr. 8. Topshop, cirka 1000 kr.


Jag är ute efter den perfekta höstjackan och skulle gärna ha någon av dessa ovan skulle inte sitta helt fel. Knåpade ihop ett litet collage med jackor från olika budgetaffärer. Väldigt sugen på nummer sju, beställa hem kanske?

Vilken är er favorit?

22.45



Jag är nu med och tävlar om denna vackra ring på Ellinors blogg. Hur fin som helst, så varför inte vara med och tävla?  Klicka här.

DEN 26 AUGUSTI


Jeans Vera Moda, kavaj MQ, linne Weekday, nitarmband J&C, ringar Glitter och Spanien.

Bonjour! Idag har det blivit en del engelskplugg. Nästan klar med frågorna till kursen också, skönt! Inget speciellt att berätta egentligen, så jag ska fortsätta med pluggandet nu. Puss.

FÖRSTA SKOLDAGEN




Transperant skjorta H&M, leggings med skinnlappar från H&M:s barnavdelning, halsband Malmöfestivalen+converse.

TVÅ NYA PLAGG



Transperant skjorta och leggings, H&M 99 kr/st

Dessa blev dagens köp, väldigt nöjd. Jag har velat ha en transperant skjorta ett tag och nu kände jag att det var dags att ta steget och faktiskt köpa den. Leggingsen gillar jag en hel del också. Innan hade jag bara ett par leggings så jag tyckte att det var nödvändigt med nya. Och gissa var jag hittade de? På H&M:s barnavdelning, haha! De sitter perfekt, varken för korta eller pösiga. Så som man vill att leggings ska vara, helt enkelt. Underskatta aldrig barnavdelningen!


FRÅN PRICKIGT TILL ZEBRA

 
Igår förberede jag lite saker för skolan, letade upp pennor, block, osv. Då hittade jag olika djurmönster som vi dekorerade loggböckerna med tidigare i år, så jag fick lust att dekorera mitt fula prickiga block. Klippte ut lite från tidningar och skrev ut en del. Jag är faktiskt väldigt nöjd! Vad tycks?


4 PAR BOOTS


Ingen kan väl ha missat att kängor och boots är höstens "it"-skor, förutom converse då. Jag har fallit för trenden. Helst vill jag ha tanfärgade, ganska grova sådana eller svarta med silvriga detaljer. Gärna nitar eller remmar. Det lutar mest åt det första eller fjärde paret, så synd att Skopunkten inte finns i den här lilla hålan bara! Får väl åka in till Malmö någon dag.

Vad ska ni satsa på för skor i höst?

DAGENS




Shorts Gina Tricot, jacka Lindex barnavdelning, tröja Gina Tricot, sjal Kappahl, örhängen Ur&Penn och converse.



KLICKA PÅ PLAY



Haha, gud alltså, sitter här helt ensam och skrattar för mig själv!  Så (förlåt) jävla kul! Har ni inte kollat, gör det! Ni kommer inte ångra er.

23.11


Leggins Wildfox, hoodie ShopTheTrendBoutique,  sneakers Luisaviaroma, väska Mrsh och ring Ice.
En lagom avslappnad oufit som känns sådär söndagsaktig.

Hej! Sitter här i mjuksbyxor, ansiktsmask och kollar på En prinsessas dagbok. Fanns inte något överhuvudtaget på tv så jag satte igång den. Älskade verkligen de filmerna när jag var yngre. Dagen har för övrigt varit ganska lugn och händelselös. Har pluggat, joggat och solat, en typisk söndag alltså (bortsett från solningen, första gången jag har provat!). Nej, nu ska jag återgå till tv:n. Godnatt!

CRAVINGS



Alla bilderna är tagna från Fridas blogg.

Åh, jag är verkligen helt kär i smyckena ovan. Så jäkla snygga! Tyvärr är de två översta köpta i  Turkiet så jag kan omöjligt få tag på de. Helt underbara är de i alla fall GE MIG.

FESTIVALSMYCKEN




Två vackra smycken som jag införskaffade på Malmöfestivalen igår. Älskar de verkligen.

För sammanlagt 140 kr blev de mina.

23.45



bild från lookbook

Hej! Kom hem från Malmöfestivalen för lite mer än en timme sen, har haft väldigt trevligt. Gjorde även några köp som jag är riktigt nöjd med, men har inte kameran här så lägger troligtvis upp det imorgon. Det här inlägget blev förresten extremt tråkigt, hoppas att ni kan förlåta mig. Godnatt

MORGONOUTFIT

Studded converse
Jeans Farfetch, t-shirt Modekungen, väska Mrsh, klocka Asos och ring Econsiousmarket.

En snygg outfit med rockig toutch som skulle vara helt perfekt idag. Älskar conversen med nitarna! Ringen är ju helt underbar också, även om jag har haft med den i flera outfits förut.

DAGENS KLÄDSEL



Stickad tröja (som ser väldigt hög ut i halsen på bilden) , örhängen från Indiska och strumpbyxor.

KOLLA VAD JAG HITTADE



Idag har jag tittat i några second hand affärer, men hittade tyvärr inget förutom en blå jeansjacka som inte kändes så aktuell att köpa nu när hösten närmar sig. Däremot rotade jag i mormors garderob och hittade de båda plaggarna ovan. Ser inte ut att vara så mycket för världen på bilderna men i verkligheten är de snygga och hur mysiga som helst. Den till höger är en lagom pösig stickad oversize tröja, medan den andra är en kofta.

NYTT INKÖP



Örhängen från Indiska, 15 kr (REA)

Jag och Bella gick som sagt en runda på stan igår och då hittade jag dessa skönheterna. Då jag betalade insåg jag att de bara kostade 15 kr. Ett riktigt kap!


ÖGONGODIS



JAG DÖR SÅ SNYGG HAN ÄR. SÅ SJUUUUKLIGT HET!

18.32





Hej guys! Dagen har spenderats med Bella. Vi har gått omkring i Lund, kollat i affärer och ätit thaimat. Trevligt! Nu kom precis Emma hit och både hon och jag ska sova över här i Lund med Bella. Nu börjar de bli irriterade så jag måste rusa, ska till Hemmakväll och hyra film. PUSS.

DAGENS KLÄDVAL

´

Tröja med axeldetaljer MQ, shorts Gina Tricot, döskallering Glitter och converse.

DAGENS LÅT




DAGENS ENKLA


Topp Cubus (mer ljusblå i verkligheten), jeansleggings med skinndetaljer Vera Moda, skärp MQ och döskallering Glitter.

EN LITEN ÖNSKEOUTFIT

Summer
En söt outfit som hade varit perfekt en dag som denna när solen står på. Enkla kläder till massor av silvriga accesoarer. Gärna lite turkost här och där också.

Kom hem från joggingen för ett tag sen. Nu ska jag ta ett skönt bad med hårinpackning och andra nödvändigheter. Ha en fin kväll!


EMMA WATSONS NYA FRISYR



När jag öppnade Internet på MSN:s startsida såg jag att Emma Watson hade klippt kort. Är lite osäker på vad jag tycker. Hon känns ju så sockersöt och man har alltid förknippat henne med ett långt, tjockt hårsvall. Hela hennes utseénde förändrades verkligen som kortklippt. Vad tycker ni? Hot or not?

4 PLAGG SOM JAG VILL HA JUST NU


1. En snygg höstjacka, gärna den kakifärgade från Bikbok. Såååå snygg. Blir sugen på att åka in till Malmö och ta en titt på den.
2. Collageinspirerad tröja. Jag gillar den puderrosa varianten från Gina Tricot.
3. Oversizad kofta, tycker särkilt om djurmönstrade.
4. Kakigröna hamersbyxor. Måste erkänna att jag har fallit för haremsbyxorna, de har dock en tendens att se väldigt fula ut på mig hah. Vi får väl se...


DAGENS





Jacka H&M (lånad av Bella), jeans Vera Moda, fejkconverse Scorette, skjorta Gina Tricot (ny!) och ring Glitter.

FRÅN SVAGT RÖTT TILL STARKT ORANGE



Jag kände att det var på tiden att mitt lite slitna rödrosa nagellack byttes ut, så jag bestämde mig för att måla naglarna i en stark orange kulör. Filade också till naglarna lite. Vad tycks? Jag gillar't!

LÅTTIPS

Några låtar jag drogar just nu:

California gurls (feat Snoop Dog) - Katy Perry

Taking it off - Akon

Airplaines - Bob (feat Eminem and Hayley Williams)

Getting over you - David Guetta (feat Fergie&LMFAO)


23.20



Säger godnatt men den här bilden som Emma, eller var det Bella, tog för kanske en vecka sen. Sängen väntar, får gå och lägga mig lite tidigare än vanligt eftersom jag har Kvällsposten imorgon. Natti natti.

MIN FREDAG



Idag har jag träffat tjejen på bilden. Fotat, flummat, gått en runda i stan och haft allmänt kul.

DAGENS INKÖP



Skjorta från Gina Tricot, 199 kr

(Dock mycket snyggare i verkligheten)

TVÅ SNYFTARE


Åh, jag måste bara tipsa om två sjukt sorgliga snyftare som jag såg nyligen.

Remember me och Flyga Drake. Grät som bara den. Båda är riktigt sevärda och ni missar verkligen något om ni inte ser de. Rekommenderar båda filmerna varmt.

GÅRDAGENS OUTFIT



Linne Weekday, jeansshorts Gina Tricot, väska Vera Moda, armband Solo och Spanien, egengjort halsband, fjäderörhängen marknad och converse.


HOT OR NOT



Marabou kokos. U-n-d-e-r-b-a-r-t.

Syoss Shine Boost. Nu har även jag provat Syoss Shine Boost shampoo och balsam. Efter att ha hört många olika åsikter är jag postivit överraskad. Gillar det verkligen. Mitt hår som vanligtvis är glanslöst och strävt får faktiskt en del glans och blir silkeslent. Dessutom doftar det alldeles underbar och känns förövrigt väldigt proffsigt. Ett stort plus för de stora flaskorna. Maja gillar!

Ugnsbakade chips. Så sjukt goda! Hoppas bara att de kommer som lättsaltade också, min favoritsmak.

Franväskor. Just nu vill jag ha en tanfärgad fransväska. Känns somrigt och bohemiskt.  Har dock svårt att hitta tanfärgade, någon som vet var?

Rutiga skjortor. Jag gillar oversizade, rutiga skogshuggarskjortor som till exempel de från Gina för 199 kr. Känns sådär lagom höstigt.



Bikboks kvalitét. Visst har Bikbok snygga, billiga kläder men kvalitén är verkligen sjukt dålig. Min puderrosa hoodie blev noppig efter en enda tvätt, det kallar jag dålig kvalitét.



PIZZABAK



Dagen har spenderats med girlsen ovan, kulkul! Vi bakade pizza som för övrigt blev väldigt lyckad, men det är ju inte så konstigt eftersom vi är så bra kockar, haha. Nu ska jag gå och göra nytta, heysvejs!

Update: Inlägget skulle publicerats igår men av någon anledning kom det aldrig fram ordentligt.


FYNDBÖRSEN






Idag har jag varit på ett ställe som heter Fyndbörsen i Malmö och jag fyndade massor. Fanns smink, hudprodukter, hårprodukter, converse, , kläder, lite smycken och elektronik. Köpte bland annat det ni ser på bilderna ovan: två ansiktsmasker från Nivea, Max Factor Masterpiece mascara, hårinpacking från L'oreal, nagellack i en kallröd nyans från O.P.I. och Dove Go Fresch Deodorant. Köpte även lite småsaker men de är inte värda att visa.

Allt detta gick på lite över tvåhundra! Verkligen sjukt billigt. Nästan alla mascaror kostade 50 kr och O.P.I.'s nagellack brukar till exempel kosta 150 på Kicks och här kostade det bara 60 kr. Rekommenderar er att åka dit.

Nu ska jag slå mig ner framför tv:n. Godkväll.


NEW



Örhängen från Lindex, 10 kr (!)

SOLROSOR OCH SÅNT



foton tagna av mig


Idag har jag mest legat och stegt i hopp om att få tillbaka brännan, lyssnat på underbar musik, läst Solo, målat tånaglarna i en korallfärgad nyans, ätit vinbär och fotat. Om ett tag ska jag ut och jogga sedan blir det grillning på kolonin.  Hoppas ni har det bra. Puss

SEX AND THE CITY

Prep Jerks Paris Vintage from www.prepjerks.com

snyggt från lookbook

Reklampaus i SATC nu, så jag ville bara säga hej! Har tagit bort sminket och sitter här i mjukisbyxor. Skönt. Nej, nu måste jag återgå till tv:n. Natti natti

ÖNSKEOUTFIT

s
Topp Modekungen, kavaj Net-A-Porter, jeans Bardot, klocka Asos, väska Luisaviara och ring Enconsious.

Sitter här med det nya numret av Solo och kände mig inspirerad, så jag knåpade ihop en liten önskeoutfit. Känns stilren men ändå enkel. Den smått pösiga toppen hade varit helt perfekt instoppad i de lagom slitna jeansen med kavajen över. Ringen är ju helt underbar, är kär! Synd att den nästan kostar en tusenlapp bara..


17.47

Hej på er! Maja heter jag, fyller snart femton år, bor i Trelleborg och kommer att blogga här. I min blogg kan ni läsa om saker som rör min vardag, massor av outfits, musiktips, foton och annat. Släng gärna in en kommentar! Ha det bra ute i sommarvärmen. Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0