VITT, VITT OCH ÅTERIGEN VITT


En outfit från veckan som har gått.

Allt lånat av Emma. Stickad tröja JC, jeans H&M och det underbara halsbandet hittas även det på H&M.


Hey dudes!
Tar en liten paus från svenskaplugget för att uppdatera. Skulle också vilja råda er att lyssna på den här låten. Hoppas alla har en bra dag, pusspuss.

CAUDEAUX DE NOËL



... det här skulle jag mer än gärna hitta liggande under granen. Systemkamera, de underbara kängorna, korsringen, ja, allt i collaget helt enkelt. Helt underbara alltihop.

FÄRGBOMB



Kofta mormors, hemmagjord halsduk, leggings H&M, skor Scorett och armband Lindex.

Idag blev det en färgbomb för min del. Bra som oväxling för alla svarta, gråa, kakigröna och neutrala vinterkläder, eller vad säger ni?

INTESIVECRAVINGS.BLOGG.SE



Upptäckte precis en blogg med helt fantastiska smycken, verkligen sjukt fina! Julklapp nästa? Helt galet fina är de i alla fall. ÅÅÅÅH.

HEJ, MITT VINTERLAND

Skjorta Gina Tricot (Emmas), jeans Esprit, kilklackar Scorett och ringar Spanien och Scorett.

Tjoheeeej homies!
Sitter här med Sophia Somajo i öronen och håller på att ladda upp dagens outfit. Ska strax slå mig ner vid tv:n skulle jag tro. Annars har det varit en ganska händelselös dag, fått redovisat tyskan i all fall, skönt. Hoppas alla har en fin torsdag i alla fall, pusspuss. ♥

399 RIKSDALER FRÅN NELLY


Så galet snygga. GE. MIG. NU.

LIVET BLIR SÅ MYCKET LÄTTARE MED MUSIK





ÖNSKEOUTFIT


Jeans Metroparkusa, kofta Farfetch, kilklackar Net-A-Porter, väska Shopmrsh, örhängen Alexandcloe, ringar Forever21, Zappos och Maxandcloe.

Hej snyggingar!
Fredag idag, väldigt efterlängtat med helg. Annars har jag hållt mitt tal idag, var galet nervös men till slut gick det ändå hyfsat bra. Annars gick jag en liten runda på stan med några fina vänner, fikade också. Hittade dock inget särkilt. Åååååh, vill shoppa.... Är så sjukt trött idag så ska faktiskt krypa ner i sängen nu. Puss!

Update:
Nej, jag gick inte och la mig halv sju på kvällen, haha. Sparade inlägget som utkast först, så därför står det det.

DAGENS ENKLA



Skjorta Gina Tricot, armband marknad, ringar Bellas och palmfestivalen, jeansleggings Esprit och converse.

Yes, sådär har jag sett ut idag. Väldigt enkelt och tråkigt, men en dagens outfit i alla fall. Och bilden är lite sådär halvskum, haha. Imorgon ska jag hålla tal, sjukt nervös... ÅÅÅÅH. Kommer typ dö. Jaja, ska nog titta på tv och se om det kan lugna ner mig lite.

Tänkte att ni kunde lyssna på denna underbara låt sålänge. 



Puss!

ONSDAGENS



Kavaj MQ, jeans Vera Moda, linne Bikbok (Bellas), ring Spanien och converse.


HÖSTMUSIK




Lite musik att njuta av i höstmörket.

NYA ÄLSKLINGAR



Jag visste inte att man kunde känna så här för ett par skor... men jag bokstavligen älskar de.  Införskaffades i helgen.

Mina första (och troligen inte sista) kilklackar någonsin, så jag ska vakta de med mitt liv.


15 ÅR IDAG



Idag fyller min söta vän Bella år. Grattis på femtonårsdagen snygging, hoppas din födelsedag blir bäst! ♥

I ONCE WAS A KID ALL I HAD WAS A DREAM



Skön låt, lyssna!

TRETTOENDENOVEMBERTVÅTUSENTIO



Förlåt för tråkig webbcam bild, haha...

Ligger här och funderar på vad jag ska ha för kläder ikväll. Svårt beslut. Känner mig helt inspirationslös. Ska nämligen fira Emmas och Bellas födelsedag idag med några andra. Känner på mig att vi kommer ha sjuuuuukt kul, längtar! Nej, nu ska jag klä på mig något. Vad återstår att se. Puss!

MODEKUNGEN CRAVINGS


från Modekungen.se

Modekungen har fått in så galet mycket snyggt! De tanfärgade kängorna, den senapsgula stickade tröjan, ormarmbandet och allt det andra är verkligen to die for. Var jag rik skulle jag beställa precis allting i collaget. Exakt nu. Direkt.

CHANEL KHAKI VERT


Som många andra bloggare, har jag fastnat för Chanels olika nyanser av khaki. Gillar särkilt det khakigröna. Skulle det inte kostat 250 cash skulle jag lätt slå till.

ÖNSKEOUTFIT


Jacka Shopmrsh, skor Net-A-Porter, jeans Farfech, väska Shopmrsh, örhängen Modcloth och ringar Maxandcloe, Asos och Ylang 23.

Precis såhär vill jag se ut imorgon.

8 MILES


bildkälla: okänd

Precis sett klart "8 miles", en film som påminner om Eminems liv (dock inte självbiografisk) och man blir verligen berörd av den. Jag beundrar verkligen personer som tar sig upp från ingenting, absolut ingenting, till toppen. Liksom, han bodde med sin knarknade mamma i ghettot och nu han en av världens största rappare. Har ni inte sett den, se den! Sjukt berörande och bra som sagt. Dessutom får man mycket mer förståelse för Eminems låttexter. SE DEN.


EMINEM - MOCKING BIRD



Gammal låt, men vad spelar det för roll? Sorglig men ändå så sjukt bra, lyssna!

MONDAY

bilder Fashiontoast

Mår inte bra idag heller så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan. En blandning av förkylning, huvudvärk oc feber var ingen bra kombo för skolan helt enkelt. Istället försöker jag plugga hemma eftersom det är så sjukt mycket som ska vara lämnas in/redovisas den här veckan. Gjorde en lista. Mest för att underlätta för mig själv, nödvändigt för att jag ska kunna komma ihåg allting haha.

• Bildinlämning imorgon

• No-prov onsdag

• Franskaredovisning

• Svenska novell

• Engelska tal fredag. Omg, hur fan ska jag hinna skriva ett tal på tre dagar? PANIK.

• Träningsdagbok fredag

• Idrottsuppgift fredag

• Redovisa matte

Verkligen  stressad. Borde vara förbjudit med såhär mycket skola. Just nu hade jag hellre befunnit mig på någon paradisö långt långt bort från allt plugg. Nu måste jag plugga vidare och droga massa Panodil. Hejdå fellas!

BILDBOMB GAMLEBY



Nu orkar jag inte mer, här kommer i alla fall några foton från Gamleby! Säg till om jag ska ta bort några, haha... Har verkligen haft det sjukt roligt och det känns så himla sorgligt att vi aldrig kommer åka dit igen. SAKNAR.

LA MUSIQUE







Kände för att ge er massa musiktips, så ovan är massor av galet bra låtar, klicka och lyssna! En blandning av nytt, gammalt och uråldrigt. Har verkligen blandad musiksmak,ganska konstigt att jag kan gilla helt olika musikstilar egentligen. Lyssnar på i princip allt förutom opera, dansband och techno. Skulle jag välja en artist skulle det absolut vara Akon, älskar verkligen honom och hans musik. Låttexterna, hans röst och allt.

Som sagt, lyssna och ge låtarna en chans!

9.30




söta bilder från LeLove

Hej guys!

Mår inte alls särkilt bra, riktigt snuvig, har huvudvärk och känner mig allmänt hängig, så det blev ingen Kvällsposten för mig idag. Annars måste jag plugga NO eftersom vi har prov på onsdag, uschuschusch. Orkar inte! Tänkte egentligen ta en runda till stan också men vi får väl se hur det blir med det. Mår jag så här är det ju ingen bra idé. Hatar verkligen att vara sjuk, åååh. Nej, nu ska jag sluta klaga.

Hur som helst så var jag på Ullared. Sjukt mycket folk, men kul ändå! Kom hem med ganska mycket faktiskt, allt från ansiktsmasker till body butter. Visar allt så fort jag har möjlighet. Förlåt för tråkigt inlägg men kameran är inte här och mår inte bra heller för den delen.

Puss på er, hoppas ni mår bättre än mig

NYA INKÖP


Lite nya skönhetsprodukter.

Nagellack från Isadora och ansiktsmasker från Kicks

VINN ETT SMYCKE



Såg att man kunde vinna ett presentkort på söta smycken i http://rebbsann.blogg.se/ . Tog självklart chansen att vara med! Vill du också vara med, gå in här.

DAGENS ENKLA


Gamla shorts, jacka med ulldetaljer från Åhlens, stickad kofta JC, ringar marknad/mammas och Emmas röda converse.

Idag kände jag att sommaren var tillbaka och drog faktiskt på mig några favoriter från i somras.

(Är inte platinablond i verkligheten, blev så på bilden av någon anledning hah.)


RSS 2.0