KORALL


H&M, 199 kr

Min nya klänning som jag ska bära på läramiddagen. Riktigt nöjd!

ORLANDO

Orlando Bloom, the love of my life. Kind of…
The love of my life. Typ.

GODMORGON



Godmorgon snyggingar! Drar snart iväg till skolan, ville säga hej för ovanlighetens skull. Annars kommer dagen antagligen bestå av massa plugg och möjligtvis ett besök till stan. Puss!


STOCKHOLM STREETSTYLE



Inspiration från Stockholm Streetstyle.


NÅGRA FINA TING




Några hemskt fina saker hittade på Tumblr. Vet ni var något kommer ifrån är jag tacksam om ni slänger in en kommentar. ♥

ROSETT+SLITET=PERFEKTION

PERFECTION
Blus Topshop, shorts Modekungen, väska Marc Jacobs, solglasögon Barney's, boots Acne och ringar Asos, Singer 22 och Ylang23.


Knåpade ihop en önskeoutfit eftersom det var några hundra år sedan sist. Älskar innerligt att kombinera lite mer romantiska plagg som blusen med slitna jeansshorts. Den röda väskan är också helt underbar, kärlek vid första ögonkastet! Dessvärre kostar den nästan 3000 kr vilket är lite för mycket för min lilla plånbok.

Hur som helst tänkte jag berätta för att jag nu har skaffat tumblr. Måste säga att det är galet beroendeframkallande, haha! Ni hittar mig här

Ska iväg för att sälja Kvällsposten nu vilket är mindre kul. Puss!

22.17


Tumblr_l2oaotlers1qb26t8o1_400_largeTumblr_kwu596vjcc1qa29cno1_400_large

bilder: weheartit

Min klänning från Nelly kom idag! Blev så otroligt glad när jag såg paketet alltså, nästan lika glad som jag blev då jag upptäckte att den satt bra! Riktigt nöjd. Förväntade mig verkligen inte att den skulle passa, så är helt överlycklig nu. 379 kr är faktiskt inte en stor summa heller, så passa på att fynda så länge det är fri frakt! Leveransen gick snabbt den också, beställde den i helgen och fick den idag. Nu återstår det bara att se vad jag ska ha på mig på lärarmiddagen...

Förresten så har jag fått jobb på ett äldreboende några veckor i sommar! Ser faktistiskt framemot att arbeta som något annat än kvällspostenförsäljare. Nu ska jag hur som helst gå och titta på ett avsnitt av SATC sedan väntar sängen, sjukt trött. Puss!

VÄGGDEKORATION


bild:
daisykewk

Har en vit, tom vägg hos pappa och funderar starkt på att vara kreativ och göra något sådant som ovan. Exakt vilken text vet jag dock inte, återstår att se. Puss


SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING



Tänkte visa den vita spetsklänningen som jag beställde för några dagar sen. Sitter den bra och är lika snygg som på bilden blir det den jag kommer att bära på skolavslutningen. Sjukt nöjd faktiskt!

ZAC EFRON

Tumblr_ll2ewdo8xo1qblymvo1_500_large

Jävlar vad Zac Efron har gått och blivit snygg då. Har inte gillat hans pojkaktiga utseénde förut, men nu - damn!

NÅGRA PLAGG SOM JAG GLÖMT ATT VISA




1. Only 2. JC (rygg) 3. H&M

Älskar alla tre!

HAPPY


Yes, ni ser rätt - jag har äntligen hittat en drömfångare! På tok för stor att hänga runt halsen men helt perfekt vid min säng. Det bästa är att jag inte behövde ge mer än 5 kr för den.

DRÖMFÅNGARE


bild:
handfuloffashion
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; det finns verkligen inget finare än en drömfångare som halsband! Helt sjukt fint, verkligen. Åh.

12.15



bilder: weheartit

Gulliga bilder ovan. Snart drar jag iväg på klädbytardag i stan, troligtvis får jag med mig något snyggt klädesplagg hem. Puss!

VAR FINNS DEN PERFEKTA KLÄNNINGEN?

Som alla andra nior där ute är jag nu på jakt efter den perfekta skolavslutningsklänningen. Nu är det så här att jag inte är ägare av en enda klänning så måste därför hitta en i en butikskedja. Har letat på hur många ställen som helst men kan helt enkelt inte hitta någon felfri klänning. Antingen är den i fel färg, fel längd, fel form eller så har den någon detalj som jag ogillar. Exakt hur den ska se ut är jag inte säker på, men den ska inte vara för casual och samtidigt vill jag inte att folk ska tänka "ska den tjejen på student eller?". Färgen ska vara ljus, kanske någon pastell eller benvit och modellen är jag fortfarande osäker på. Vad jag vet är att den varken ska vara för pösig eller allt för avslöjande, haha.

Slutgiltligen; är det någon som har tips på ställen där man kan hitta fina skolavslutningsklänningar till ett hyfsat pris
? Tack på förhand! Kommentera anonyma om ni inte vill skriva ert namn, det är helt okej,hih.

När jag ändå är igång vill jag poängtera att jag dessutom är på jakt efter ett par skor. Helst kilklack, inte helt för höga och gärna öppna tår. Vet ni var sådana finns släng gärna in en kommentar.

Det var det som jag ville få ut av detta ingående, smått ointressanta inlägg. Haha.

GORGEOUS


bild: lookbook

Här har vi minsann en man med stil. Såhär ska ni klär er killar, ser ni? Galet snygg är han också, damn!!

19.20

Tumblr_ljnipy6jwn1qfihauo1_400_large
Hej. Det här inlägget kommer vara aningen deprimerande känner jag, men ni får ju sluta läsa nu om ni vill... Hur som helst har jag fått tandställning. Hatar den innerligt. Verkligen alltså. Är helt sjukt ömt nu och dessutom tror jag aldrig att jag har känt mig såhär ful. Usch. Önskar jag var född med perfekta tänder istället. Ni som har perfekta tänder är så jävla lyckligt lottade ska ni veta. Hejdå.


FANNY STAAF



Lite inspiration från Fanny Staaf, med alltid lika perfekta outfits. Ett tips från min sida, hennes blogg är verkligen en stor inspirationskälla! Ni hittar den här.

HALV NIO



bild: weheartit

Skulle verkligen inte ha något emot att gå ut i outfiten ovan idag. Sjukt snyggt!

Annars närmar sig klockan halv nio och jag håller på att göra vid mig inför dagen. Ska till tandläkaren klockan nio så ska inte till skolan förrän efter det. Hoppas ni får en fin måndag, puss!

RSS 2.0