NY HEADERvackra bilder från weheartit

Min fina vän Bella gick med på att fixa min header, tusen tack sötnos! Faktiskt väldigt nöjd, var så otroligt trött på min förra. Det var egentligen allt jag ville säga, sov sött finisar. :*

NYTT FRÅN JC


Linne från JC, 179 kr.

I'm in love!

NYINKÖPTA BÖCKEREgo Girl, Desperate Housewives kokboken och Elsas värld.

Köpte böckerna ovan på bokrean igår. Måste säga att jag är riktigt nöjd! Älskar Desperate Housewives så det var helt omöjligt att motstå, haha. Annars måste jag säga att Gynnings bok faktiskt är riktigt bra. Även om ni inte gillar henne rekommenderar jag er att läsa den. Har bara kommit till hälften men jag har hittills fått uppfattningen om att hon är en riktigt stark och självständig person. En förebild helt enkelt, även om hon har gjort en del misstag i livet. Som sagt, läs den!

TORSDAG/THURSDAY/JEUDI
Jacka Åhlens, linne JC (nytt), stickad kofta JC, gamla shorts och armband Lindex.

Hej alla fina! Har sett ut som på bilderna ovan idag. Annars har jag träffat min vän David idag. Gick på bokrean och som de trogna Desperate Housewives fans vi är, var vi självklart tvugna att köpa varsin Desperate Housewives-kokbok, hihi. Resten av böckerna visar jag imorgon. Köpte även ett galet fint linne som jag har på bilden. Vi har för övrigt haft en mycket trevlig dag och jag hoppas även ni har haft det. Tyvärr går ju dagarna alldeles för fort och skolan närmar sig, men det tar vi när det kommer. Nu hade jag tänkt att titta på SATC, puss på er!

GOOD MORNING FELLASbilder: fashiontoast

Säger godmorgon med dessa bilder från Fashiontoast. Idag ska jag dra iväg till stan med mina fina vän Bella som jag inte har träffat på alltför längre. Tänkte äta frukost nu sen ska jag hoppa in i duschen. Puss

PERFEKT MÖNSTER


bild: tagen från thefashionsight


Detta linnet måste jag införskaffa, damn vad snyggt! Från H&M.

FLAWLESS SHOES


Bild karinbylund

U.n.d.e.r.b.a.r.a.

MONDAY MORNINGbilder: fashiontoast

12.211. Tagen av mig då snön fortfarande låg kvar 2. Min fina bror

NUDE+NUDEDet har tagit en stund, men jag har nu insett att kombinationen nude+nude är mer än snyggt. Frida ovan har matchat ihop en perfekt nudeoutfit.

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

It's all about the details
Gjorde ett litet önskecollage. Om det bara var några (tio grader) varmare skulle jag så sjukt gärna gå omkring i skinnshorts, ett maffigt halsband, kilklackar, underbara ringar och D.K. NY .

Hola amigos! Känns som denna blogg har stått ouppdaterad allt för länge, så det är på tiden att jag uppdaterar nu. Anledningen till det har att göra med allt för mycket plugg och gymnasiebesök. Har sjukt mycket beslutsångest, ååh! Annars har dagen bestått av handboll, nationella prov i engelska och sådant. Nu drar jag iväg till musikskolan, pusspuss.

JOFAMA BY KENZA


Shiiet vilka snygga! Älskar både skinnbyxorna och skinnshortsen med hela mitt hjärta. Svimmade av när jag såg de (eller ja, nästan..). Sjukligt snygga är de hur som helst, kunde dock vara liiiiite billigare.

HÄR SKA DET VARA EN RUBRIKbilder: tagna av mig

Kunde inte motstå att klicka några bilder på fina Ludde, hur söt som helst ju! Min kusins hund för er som undrar.


18.25
bilder: tagna av mig

Hej fina ni. Ja, jag vet - uppdateringen har inte varit på topp. Tycker också det är tråkigt men har haft annat att göra. Ganska mycket med skolan nu eftersom jag har varit sjuk på väldigt länge. Hur som helst har jag precis som alla andra 9:or i vårt avlånga land gjort nationellt prov i svenska, läsförståelse. Som tur är gick det bra, kändes inte svårt precis. Aja, nu ska jag plugga vidare och sluta tråka ut er. Puss!

21.56


1. H&M 2. Cocoo 3. Topshop 4. Forever21 5. Cocoo 6. Topshop

För det första skulle jag vilja be om ursäkt för den oacceptabla uppdateringen, men jag har verkligen inte mått bra. Därför har jag gjort ett litet önskecollage med några galet snygga smycken från olika budgetaffärer, hoppas ni förlåter mig :*

Fick gå hem från skolan i tisdags för jag mådde dåligt och i onsdags vaknade jag med 39 grader feber. Dessvärre har jag fortfarande feber och om det fortfarande håller sig till imorgon blir det ingen skola för mig då heller. Ångest. Verkligen inte kul, hatar att vara sjuk! Hoppas ni mår betydligt bättre än mig, puss.

RSS 2.0