MOCKASHORTS FRÅN BIKBOK



Antar att ingen kan ha missat dessa underbara mockashortsen från Bikbok. Syns på ett flertal bloggare och Angelica Blick (ovan) är en av de. Dessvärre kan jag inte hitta de någonstans, men det är väl bara att leta vidare antar jag. Sjukligt snygga är de i alla fall!

LEVIS+NITAR= KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ



bilder från Kenza

Dog lite när jag såg dessa shortsen. Finns nog inget snyggare än nitdekorerade Levis shorts. Borde nita några av mina shorts, helt galet snyggt!

DAG 12 - WHY DID YOU START BLOGGING?


Svaret på den frågan är enkelt. Jag tycker om att uttrycka mig i bilder och samtidigt älskar jag att skriva. Därför är en blogg ett perfekt sätt att få med både text och bilder och samtidigt skriva av sig lite. Det var nog allt, puss.

DAG 11- A PICTURE OF YOU AND YOUR FRIENDS



Mina närmaste vänner Bella, Sofie, Emma och jag. Bild tagen i somras. ♥

DAG 10 - A PERFECT DAY IN YOUR OPINION

Tumblr_l4292gkast1qbiyr2o1_500_large
Vaknar upp i detta underbara, smått sagolika rum där jag sover ut och vaknar utvilad. På bra humör också, of course.
2291386952_97899720e1_large
Till frukost blir det en stor, oerhört god buffé med allt från medelhavsmat till kinesiskt.
5368537735_150fc2c5d1_large
Sedan går jag omrking på New Yorks gator och shoppar med fina vänner, pratar om allt mellan himmel och jord och känner mig allmänt lycklig.

Tumblr_lfnhabytvk1qb74w9o1_500_large

Plötsligt sitter jag på ett franskt mysigt café med en otroligt gullig kille.
Tumblr_lfnl45p7pj1qaw0sro1_500_large
Några timmar senare jag iväg med massa trevligt folk för att dansa all night long.
Tumblr_l4292gkast1qbiyr2o1_500_large
Mitt i natten kommer jag tillbaka till det fantastiska rummet och somnar djupt.

KHAKISHORTS


Från Urban Outfitters.
Damn alltså, vilka snygga shorts! Skulle verkligen varit välkomna att flytta in i min garderob, hihi.

22.46


bilder: tagna av mig

Säger godnatt med dessa bilder. Mår inte alls bra idag, feber och huvudvärk är ingen bra kombo. Ska sova nu så jag troligtvis mår bättre imorgon. Puss


DAG 09: SONGS YOU LISTEN TO WHEN YOU ARE HAPPY, SAD, BORED, HYPED,MAD


weheartit
Lose Yourself med Emimen funkar sjukt bra oavsett om man är arg eller deppig. Tröttnar aldrig på den, extra bra på högsta volym också. Är inte typen som vill lyssna på deppig musik när jag är ledsen. Glad musik tåler jag  däremot inte när jag är deppig.

En dag då jag känner mig lite sådär smått speedad lyssnar jag på snabb, glad musik. Helt inget djupt, mer åt partyhållet eller vad man ska säga. Just nu gillar jag Like a G6 och S&M.

Uttråkad då? Nja, det mesta fungerar väl då antar jag. Har fastnat för Kaynes nya album My Beautiful Dark Twisted Fantasy, Michaels nya och Eminems album Recovery har jag även lyssnat på ett tag nu. Detsamma gäller när jag är glad. Vill ni får ni gärna ta en titt på min älskade Spotifylista som ni hittar här. Där finns verkligen precis allt mellan himmel och jord, har verkligen världens mest blandade musiksmak. Gillar i princip allt förutom dansband, opera och techno. Min favoritartist är helt klart Eminem, galet bra låttexter och oavsett humör passar hans låtar perfekt.

Som avslutning på det här inlägget skulle jag vilja säga att jag är väldigt glad att musik finns och antagligen skulle jag inte klara mig utan det, haha. Hoppas ni fick några låtttips i alla fall, puss på er!


A DAY IN PARIS

A day in Paris

Shorts Generalpants, topp Dorothyperkins, kilklackar Solestruck och ring Yesstyle.

Tider som dessa med lite för mycket plugg, stress och kallt väder iväg till ett ställe långt iifrån detta. Gjorde en önskeoutfit, som är helt perfekt för en resa till Paris, en av de många ställen som jag MÅSTE åka till innan jag dör. Är helt kär i toppen, underbart söt ju! Ringen är även den galet snygg, geeee mig.

DAG 08 - YOUR BELIFIES

Tumblr_leeytqua4y1qg09zvo1_500_large
weheartit
Jag är nog lite av en ateist om jag ska vara helt ärlig. Vad jag vet tror jag inte på Gud och är inte konfirmerad eftersom det enligt mig är ett sätt att bekräfta sin tro. "Helvetet" tror jag bara är något som folk har kommit på för att kontrollera människor, att hindra de för att göra saker som de inte tycker skulle fungera för de. Gör du det kommer du till helvetet, gör du det kommer du till himlen och så vidare. Däremot respekterar jag självklart troende personer och i svåra tider är det säker skönt att ha någon att be till. Det är möjligt att jag plötsligt börjar hitta någon religion som passar mig, som verkar logisk, men i nuläget är det inte så och jag nöjer mig med det. Kanske har jag inte blivit religiös för att religioner skapar så många konflikter. Respektera varandra oavsett religion, man kan väl få tro vad man vill sålänge man inte skadar eller förtrycker andra på något sätt?


NY 30 DAY CHALLENGE

Day 08- Your beliefs
Day 09- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 10- A perfect day in your opinion
Day 11- A  picture of you and your friends
Day 12- Why did you start blogging?
Day 13- A picture of your room
Day 14- A habit you wish you didn't have
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- A picture of somewhere you’ve been to
Day 23- 10 things you want to do before you die
Day 24- A dream you recently had
Day 25-Another picture of you and your friends
Day 26- Your favorite time of the year
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- A picture of you and your friends
Day 30- Your favorite song

Kunde inte komma på något på nästa moment i 30 dagarsutmaningen, så nu bestämmer jag mig för att byta till en helt annan. Tyckte den här varianten kändes så mycket roligare. Nu är jag på dag 8, så listan är för dag 8-30.


DAG 07- DIN BÄSTA VÄN



Jag har inte en bästa vän, utan tre. De är helt underbara och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan de. ♥

Isabella, dig har jag känt i fyra underbara år. Vi är så sjukt lika, men ändå så olika. Trots att vi har våra olikheter matchar vi varandra på ett så otroligt bra sätt. Det finns inte något som man inte kan berätta för dig, jag litar på dig till hundra procent. Enkel att prata med, snäll, rolig, förstående och sympatisk. Tillsammans har vi skapat massor av interna skämt och oförglömliga minnen som alltid är kul att tänka tillbaka på. Är verkligen så jävla glad över att ha en vän som du!

Sofie. Härlig, skön person men samtidigt lite halvgalen! En bra blandning helt enkelt. Vi har känt varandra i drygt ett år men vi lärde känna varandra väldigt snabbt, det klickade direkt helt enkelt. Med dig har jag alltid kul, skrattar ständigt och känner mig säker i ditt sällskap. Du är så sjukt snäll, underbar, härlig och lätt att prata med. Vår vänskap är väldigt viktigt för mig. Så glad över att du bytade skola, annars kanske vi aldrig hade lärt känna varandra! Tacksam för att känna en sådan underbar person som du.

Emma
, jag är så sjukt glad för att jag har dig som vän. Du är så himla snäll, spontan, social och omtänksam och jag vet att jag kan lita på dig och prata med dig när jag är ledsen. Din klädstil är så jäkla snygg också, skulle göra allt för att få din garderob alltså! När jag umgås med dig mår jag alltid bra och du har en tendens att alltid få mig på bra humör när jag mår dåligt. Precis som jag skrev till Sofie innan är jag väldigt tacksam över att du bytade skola, för annars kanske vi aldrig hade varit vänner nu.

Hoppas verkligen att ni förstår hur mycket ni betyder för mig, ni är verkligen guldvärda. Vänner som er är unika och jag är som sagt oerhört tacksam för att jag har er. Tack för att ni ställer upp för mig, tack för alla fina minnen, tack för att ni stöttar mig, tack för att jag alltid kan prata med er när jag har problem, tack för att ni har stått ut med mig när jag har varit dum i huvudet,  tack för att ni får mig att må bra när jag mår dåligt, tack för att ni är så jäkla underbara, tack för att ni är så snälla, tack för att ni tar mig för den jag är, tack för allt.  Jag hoppas uppriktigt att ni tar åt er av det jag har skrivit för det kommer från mitt hjärta. Älskar er så oerhört mycket och det hoppas jag att ni vet.


SMYCKEBEGÄR



weheartit

Åhhhh.. Vill ha alla smycken på bilderna ovan, underbart fina alltså!

DAG 06- DIN DAG


Emma och jag på bild, tagen förra veckan.

Idag har det varit en ganska händelselös dag. Måndag, galet trött och mycket skola. Nu ska jag försöka läsa klart boken som jag läser på svenskan, Flyga drake, sen ska jag dra iväg till musikskolan för att spela piano. Puuusss!

KLÄDBYTARDAG






Var på klädbytardag idag i en lokal i stan. Gick ut på att man skulle ta med 1-10 plagg som man inte längre tyckte om och sedan ta med lika många (eller färre) plagg hem. Förväntade mig inte alls att hitta något, men blev positivt överraskad! Hittade sammanlagt sju plagg, lämnade in åtta. Shortsen på bild 3 var däremot jeans från början. Som ni kanske ser är de inte helt jämna men den ska fixas till sen,och jag hade tänkt trasha till de lite också. Dessutom måste jag ta ur de enorma axelvaddarna från kavajen, men sånt där tar ju inte så lång tid att fixa. Hur som helst är jag nöjd och tänker absolut gå dit igen! Ett tips, helt klart. Om man inte hittar något blir man ju i alla fall av med sina gamla kläder som bara ligger och tar plats i garderoben, ellerhur?

Den svarta stickade tröjan köpte jag dock på Monki förra veckan, men tyckte det var lika bra att visa den i det här inlägget.


DAG 05 - VAD ÄR KÄRLEK FÖR DIG?

2eouy4p_large
Bilden säger allt. Tagen från weheartit

DAG 04 - VAD DU ÅT IDAG

Tumblr_la7nfxktfj1qc3nu7o1_500_large
bild från
weheartit

Har aldrig riktigt förstått mig på den här punkten, haha. Hur som helst åt jag en väldigt enkel middag idag, spagetti, sallad och köttbullar till det. Som sagt har jag inget mer att skriva, men jag hoppas det är okej ändå, hah.

Update: Skulle egentligen publicera detta inlägg igår, men fick aldrig tid till det.

JAG HAR FÖRÄLSKAT MIG...

... i denna t-shirten från Modekungen. Sjuuukt snygg! Ge mig. Nu.

SMYGTITT PÅ DAGENS


Kilklackar Scorett, leggings med skinnlappar H&M, transperant skjorta H&M och halsband Malmöfestivalen.


Ikväll blir det bara en smygtitt på dagens, slänger troligtvis in en bättre bild imorgonbitti. Annars har jag spenderat denna mysiga lördag med mina söta vänner Emma och Sofie, trevligt! Nu ska jag sätta mig framför tv:n, puss.

DAG 03 - MINA FÖRÄLDRAR


bilder
weheartit

Mina föräldrar... vad kan jag säga om de? De är så oerhört olika individer, har aldrig riktigt förstått hur de kunde bo tillsammans så pass länge. Ja, jag vet inte, det sägs ju att olikheter dras till varandra. Mina föräldrar är skilda vilket jag inte alls är ledsen över, utan tvärtom tycker jag bara det är skönt. Varför ska två människor som inte tycker om varandra eller inte kommer överens leva med varandra? Kan inte riktigt förstå det. Hur som helst älskar jag mina föräldrar riktigt mycket, även om det finns stunder då jag knappt klarar av att vara i deras närhet.

DAG 02 - MIN FÖRSTA KÄRLEK


bilder hittade på lelove

Min första kärlek var på dagis... Inget särkilt att säga om det haha, en liten crush helt enkelt! Jag har däremot aldrig haft ett seriöst förhållande, tar det lite som det kommer helt enkelt. Längtar tills jag hittar någon som jag verkligen älskar, som jag skulle göra allt för och som skulle göra allt för mig.

Update: Inlägget skulle egentligen publiceras igår men gjorde aldrig det av någon anledning.


30 DAYS CHALLENGE DAG 1

Dag 01 – Om mig
Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day 
Day 07 – Your best friend 
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – 10 things you like
Day 16 – Christmas whislist
Day 17 – Favourite blogs
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 –  If this would be your last day
Day 22 – Your role models
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – One person in your life.
Day 26 – A typical day in my life
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment

Eftersom i princip alla andra bloggare har börjat med det här känner jag att det är min tur nu. Troligtvis kommer jag göra det här varje dag, vilket kanske kan göra att ni får en bättre bild av vem jag är och så.

Ja, till att börja med.... Maja heter jag, fyllde 15 år gammal den 20:e september förra året, bor i den lilla tråkiga hålan Trelleborg i allra längst ner i Skåne och det är jag som uppdaterar den här bloggen.  Jag upplever mig själv som en snäll, social och ärlig person och jag bryr mig mycket om de som står mig nära. Hur andra upplever mig har jag faktiskt ingen aning om.

Annars då? Något jag tycker om är att umgås med mina underbara vänner, gå långa shoppingrundor på stan, fika på söta caféer, prata om allt möjligt, jogga på stranden, åka berg och dalbana samtidigt som jag sitter där och skriker som en idiot, mysiga sommarkvällar, gå på bio,  titta på filmer som Flyga drake och Slumdog Millionaire och annat. Musiken är en stor del av mitt liv, vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan den. Sedan jag var omkring 11 år har jag spelat piano, vilket är något jag verkligen tycker om. Har även en riktigt lång Spotify lista som jag lyssnar på dagligen, kärlek till den! Allra bäst trivs jag på sommaren med Magnum White i handen, sköna människor vid min sida och massor av sol och bad.

I framtiden vill jag flytta till en storstad, som Paris eller New York. En liten dröm,hihi. Yrke är jag osäker på, men i nuläget kan jag tänka mig att arbeta som journalist, psykolog, advokat, jurist eller med reklam/it. För övrigt är jag beroende av mina vänner, ett tiotal bloggar och randomsaker som nagellack i alla regnbågens färger, ringar, mina underbara vita converse, Desperate Housewives och parfymer. Nu ska jag inte göra er alltför uttråkade, så det är nog säkrast att sluta här skulle jag tro!

Pusspuss :*

SENAPSGULT&SVART FRÅN MONKI



Nytt från Monki. 75 kr/st, 50%.

Ville bara visa er två nyinköpta linnen, båda kommer från Monki. Gillar de riktigt mycket. Snygga och enkla helt enkelt.

WE R WHO WE R


bilder tagna av mig

Även om jag inte är ett stort fan av vintern måste jag ändå erkänna att den kan vara riktigt vacker.

LITEN RÖDHÅRIG SNUBBE


bilder tagna av mig

Bjuder på några bilder på världens sötaste unge, Elias. Smälter lite när man ser honom, helt galet söt alltså!♥

21.47



bilder tagna av mig

Måndagkväll och kvällen har spenderats med fina vänner. Nu tänkte jag sätta mig framför tv:n och kanske ta på en ansiktsmask. Hoppas ni alla har en mysig kväll, puss.

WANTIES

I love harem pants

Kilklackar Generalpants, haremsbyxor Dorothyperkins, topp Jukupop, väska Farfetch, örhängen Miss Selfridge, ringar Cocoo och 80s purple.

Skulle inte vara helt fel att få allt i collaget just nu. Perfektion.

18.34



bilder weheartit

Stör mig något enormt på att det inte går att ladda upp bilder. Har tagit över tusen, men för över så fort jag har möjlighet. Puss

DRÖMOUTFITS



Inspiration från Frida respektive Maggie.

Vill bära exakt likadana outfits som på bilderna. Trots att de båda bloggerskorna har så sjukt olika stilar skulle jag mer än gärna velat kopiera de exakt. Så jäkla snyggt!

FIREWORKS



bilder tagna av mig

Happy 2011!

RSS 2.0