LÄDER OCH ROSETTER

Leather and rosettes


SÖNDAGENS



Byxor Monki, linne JC, skor Scorett och  jacka Åhlens.

Världens sämsta bilder - förlåt! Mitt hår ser grönt ut, men jaja... Hur som helst har dagen varit väldigt lyckad. Ätit sushi och gått omkring på Möllevångstorget. Vill nog flytta dit någon gång, hur mysigt som helst. Nu ska jag krypa ner i sängen. Sov sött.


SATC NÄSTA

Tumblr_l86fhhuy7l1qdqxy9o1_500_largeKinopoisk.ru-sex-and-the-city-2-1115597_large

Nu ska jag slå mig ner framför tv:n och kolla på ett SATC-avsnitt. G-night!


RED BLAZER


Tumblr_lhyhjdrg7k1qepjgro1_500_large


En helt otroligt snygg oufit från weheartit. Förresten har jag börjat kära ner mig i röda kavajer, riktigt snyggt!

19.20



bilder: tagna av mig

Hallå där! Hoppas att ni har haft en fin dag. Själv har jag besökt musikskolan och sådant - inget särskilt alltså. För tillfället arbetar jag med min engelska uppsats om kristallnatten, känns bra. Om två timmar börjar älskade Desperate Housewives och som vanligt är jag otroligt taggad inför det. Hoppas ni får en härlig kväll, puss!

H&M




bilder: H&M:s senaste katalog

Fullständigt älskar både bilderna och kläderna. Nu ska jag träna sen ut på en fotorunda, puss!

KAKIGRÖNT


weheartit

Jag har äntligen hittat ett alternativ till Chanels svindyra kakigröna lack. Istället har jag hittat ett för cirka 40 kr på H&M. Betydligt billigare men lika snyggt. Kanske något värt att spana in?

LITE SÅDÄR EXTRA FRANSKT

Tumblr_li05sorgyx1qc144qo1_500_large
Tumblr_li6jzcsbkv1qfj3e9o1_500_large
Tumblr_li2k96kxnv1qauqppo1_500_large
Tumblr_li48qsjugl1qak4jbo1_500_large

bilder: weheartit

Hallå där. Hoppas alla har haft en fin dag, har egentligen inget särkilt att berätta. Ville bara berätta att jag har skapat en Spotifylista med endast fransk musik. Älskar det! Ta gärna en titt här. Hittills är den inte särkilt lång, men längre ska den bli. Har ni ett franskt låttips så skriv gärna i kommentarsfältet, haha.

PERFEKTA SPETSSHORTS


En person vid namn Mathilda tipsade mig om en sida med spetsshorts, tack så hemskt mycket! Riktigt söta måste jag säga. Särkilt de puderrosa föll mig i smaken, rent ut sagt underbara! Blev ni nyfikna, gå in här.


SNAKE

 
Ormarmband från Glitter, 90 kr.

ÄR DET NÅGON...

Tumblr_lh4uupumcp1qamxe4o1_500_large

weheartit
...
som vet var denna tröja kommer ifrån? Underbar ju. Lämna gärna en kommentar i detta inlägg om ni vet, hihi.

SÅDANT SOM JAG VILL HA JUST NU

Tumblr_lhqppmnb121qfateqo1_500_large
Tumblr_lhwowxvec11qh410jo1_500_large
4946504443_5fb1114c39_z_large
Tumblr_lb4fefxg7k1qb620ho1_500_large
Tumblr_lh6jq9r2vz1qzvry1o1_500_large

bilder: weheartit

1. Svarta spetsshorts. Frågan är bara var man kan hitta det? 2. Drömfångare som halsband. 3. En svala eller något annat diskret som tatuering strax under nacken. 4. Det underbara kakigröna nagellacket från Chanel. Too bad att det kostar 250 kr bara. 5. Sushi. Ååååh.

PERFEKTION

Tumblr_lhxea4srvx1qdtop5o1_500_largeTumblr_lealv2ivsx1qbvxwmo1_500_large
170879_980_large
Tumblr_lhi9evqozf1qesyyeo1_500_large

weheartit

Några perfekta sätt att matcha skinnbyxor/skinnshorts. Kan det bli snyggare? No way. Hade verkligen inte haft något att emot att se ut sådär idag!

NYTT FRÅN H&M




H&M 99 kr

Fullkomligt älskar ryggen! Galet snygg.

ETT INLÄGG AV DEN ARGA VARIANTEN

Jag varnar er. Detta är ett inlägg av den arga varianten. Inte gulligt, sött eller vackert på något sätt, men kände att jag var tvungen att skriva ut mina tankar.

Varför ska yta vara så  jävla viktigt? Vårt samhälle är så otroligt plastigt och falskt så det är helt sjukt. Sjukt är vad det är. Det går inte en enda dag utan att man tänker på hur man ser ut. Även om inte alla har jättekomplex så kan jag nästan försäkra er om att alla (utom någon jävligt  lyckligt lottad person) lägger tid på att fundera över utseéndet. Även om det bara gäller något ögonbryn eller att håret ligger lite för platt. Varför? Hur har det kunnat bli såhär? Hur har ytan kunnat spela mer (eller ska jag säga störst) roll? Varför lägger vissa ner all sin tid på att få att perfekt utseénde?Går det en enda dag utan att man hittar en liten reklamannons om hur man kan tappa fem kilo på en vecka?


Det är patetiskt egentligen. Skulle man ta alla negativa tankar man har tänkt om sitt utseénde under en hel livstid skulle det fan bli flera veckor, kanske månader. Tänk om man istället kunde lägga tid på annat, sådant som man istället mår bra av. Nej, detta börjar fan bli fruktansvärt. Yta spelar för fan ingen roll, det är inte det som avgör hur en person är. När ska folk börja inse det? Jag ska inte ljuga. Jag själv är ytlig. Vi alla är det och jag kan knappt beskriva så sjukt trött jag är på det. Inse att yta inte är så jävla viktigt. Fy fan alltså.


17.42


bild: tagen av mig

Hej sötnosar! Ville bara meddela er att jag har skapat en egen weheartit account. Där finns bilder som jag tycker lite sådär extra mycket om helt enkelt. Ta gärna en titt och klicka på "follow" om ni gillar det. Ni hittar den här.
Puss

18.16


Tumblr_l9z1f2hm5g1qbqn53o1_400_large
Tumblr_lhc5fs9ewr1qbyxrvo1_500_large

weheartit

Hoppas alla har haft en fin dag, för min del blev det franska nationella hela dagen. Skönt att ha det överstökat i alla fall. Nu SKA jag göra det bilderna visar - plugga. Hihi. Puss!

SOMMAR NÄR DEN ÄR SOM BÄST


Skjorta Weekday, shorts Levis, ringar Indiska/Bikbok, örhängen Bikbok och axelbandslös BH Topshop.

Precis såhär vill jag gå klädd i sommar och vår. En snygg men enkel smått transperant skjorta instoppad i lagom slitna shorts, massor av ringar, fjäderdetaljer och puderrosa converse. Perfektion.

19.29


Bild: kenzas.se
Ge mig

Hej finisar! Sitter här och ser framemot en mysig kväll. Annars har jag träffat mina kära vänner och skrivit en låt (eller ja, en del av en låt...höhö) till musikprojektet. Kul faktiskt! Nu ska jag gå sätta mig vid tv:n och ha det allmänt mysigt. Puss


FRAMTIDA BIKINI


H&M 80 kr/st


Ska hämta ut en av dessa bikiniöverdelarna idag, men kan verkligen inte bestämma om jag ska välja den mintgröna eller den korallröda (mer korall i verkligheten). Kostar bara 80 kr, sitter perfekt och hur snygga som helst båda två. Ett tips, helt klart! Skulle gissa på att de snart tar slut, så skynda skynda.

NY RING


Åhlens 59 kr

Hej sötisar. Ville bara visa er min nya ring, gillar ni den? Nu ska jag snart dra iväg till skolan, hoppas ni får en riktigt fin dag!


METALLIC


Kicks 25 kr

Som den äkta nagellacksnarkoman jag är ville jag nu prova på detta nagellack i metallic. Vet ni vad? Jag älskar det. Faktiskt.

LF STORES



bilder: LF Stores

Det här är en av de många tillfällen då jag innerligt önskar att jag var bosatt i USA. LF Stores kläder är verkligen helt galet underbara! Dessvärre har de ingen nätshop, så det är bara att ta en tur till exempelvis Los Angeles, höhö. Så om ni har vägarna förbi föreslår jag att ni tar en titt.


RSS 2.0