ETT INLÄGG AV DEN ARGA VARIANTEN

Jag varnar er. Detta är ett inlägg av den arga varianten. Inte gulligt, sött eller vackert på något sätt, men kände att jag var tvungen att skriva ut mina tankar.

Varför ska yta vara så  jävla viktigt? Vårt samhälle är så otroligt plastigt och falskt så det är helt sjukt. Sjukt är vad det är. Det går inte en enda dag utan att man tänker på hur man ser ut. Även om inte alla har jättekomplex så kan jag nästan försäkra er om att alla (utom någon jävligt  lyckligt lottad person) lägger tid på att fundera över utseéndet. Även om det bara gäller något ögonbryn eller att håret ligger lite för platt. Varför? Hur har det kunnat bli såhär? Hur har ytan kunnat spela mer (eller ska jag säga störst) roll? Varför lägger vissa ner all sin tid på att få att perfekt utseénde?Går det en enda dag utan att man hittar en liten reklamannons om hur man kan tappa fem kilo på en vecka?


Det är patetiskt egentligen. Skulle man ta alla negativa tankar man har tänkt om sitt utseénde under en hel livstid skulle det fan bli flera veckor, kanske månader. Tänk om man istället kunde lägga tid på annat, sådant som man istället mår bra av. Nej, detta börjar fan bli fruktansvärt. Yta spelar för fan ingen roll, det är inte det som avgör hur en person är. När ska folk börja inse det? Jag ska inte ljuga. Jag själv är ytlig. Vi alla är det och jag kan knappt beskriva så sjukt trött jag är på det. Inse att yta inte är så jävla viktigt. Fy fan alltså.


Kommentarer
Postat av: Emma

OTROLIGT SKRIVET! WOW... MAJA E BÄST!!!WEEEY

2011-03-11 @ 20:17:44
URL: http://tinybutdangerous.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Tack så mycket :)Ha en toppenbra helg!

2011-03-11 @ 23:42:46
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/
Postat av: DAISY

Tack så mycket, askul att du tycker det!Grymt bra skrivet, och jag kan inte annat än hålla med dig. Det har fan gått för långt, hur kan yta spela så stor roll egentligen?

2011-03-12 @ 00:40:23
URL: http://daisykewk.blogg.se/
Postat av: Anonym

ne ellerhur, den e riktigt fin!

2011-03-12 @ 09:39:51
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se/
Postat av: kajsa

Hej!Var med och tävla på skrh.blogg.se om att bli dagens blogg! :)aAllt Du behöver göra är att kommentera inlägget " dagensblogg" för att vara med och tävla :)

Lycka till// skrh.blogg.se

2011-03-12 @ 10:03:19
URL: http://skrh.blogg.se/
Postat av: tina

Najs blogg:D

kolla gärna in min med:P

2011-03-12 @ 10:14:36
URL: http://tinisen.blogg.se/
Postat av: lovisa

läcker header :D

2011-03-12 @ 10:36:08
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0